keskiviikko 31. tammikuuta 2018

Ympyrä suljettu

Viimeisen seitsemän päivän aikana on tapahtunut monta mahtavaa asiaa. Yksi niistä oli se, että pääsin lahjoittamaan uunituoreen kirjani Pekka Haavistolle.

Special Edition - Erikoispainoksen saattaminen kansien väliin kesti yhteensä kolme vuotta. Se oli huomattavasti pitempi aika kuin olin ikinä ajatellut. Prosessiin mahtui vuosien aikana takapakkeja asiakaskielteisestä luovan kirjoittamisen ohjauksesta aina viime metrien kansikuvaresoluutio-ongelmiin. Lopulta huikkailin vain ilmestymisajankohtaa tiedusteleville tuttaville, että kirja toivottavasti tulee ulos vuoden 2018 aikana.

Päätin kuitenkin, että tämä projekti vietäisiin loppuun asti. Ja niinhän sitä sanotaan, että sitkeys palkitaan.

Pekka Haavisto on ihminen, joka inspiroi minua kuusi vuotta sitten aloittamaan SIT UP!-blogin. Jos avoimesti homoseksuaali mies saattoi nousta presidentinvaaleissa toiselle kierrokselle, oli todennäköisesti olemassa kansanosa, jota kiinnosti tuoda esiin myös muiden vähemmistöjen asiat. Blogin vastaanotto innoitti minua julkaisemaan kirjoja. Ympyrä tavallaan sulkeutui, kun ojensin Haavistolle kirjani. 

Special Edition - Erikoispainos on nyt saatavilla pokkarina e-kirjana. Sitä myyvät tunnetuimmat verkkokirjakaupat kuten Adlibris ja Amazon, ja sitä voi myös tilata kivijalkakauppoihin ja kirjastoihin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti