tiistai 9. helmikuuta 2016

Nämä 5 miestyyppiä kiinnostuvat liikuntarajoitteisesta naisesta

Iltapäivälehtien ihmissuhdeosiot ovat pullollaan listauksia siitä, millainen nainen kiinnostaa miehiä. Niinpä tämä blogi kantaa nyt oman kortensa listakekoon ja tarkastelee asiaa liikuntarajoitteisnäkökulmasta. Lista ei ole tiukan sukupuolisidonnainen ja pohjautuu pienen ihmisjoukon, toisin sanoen itseni, omakohtaisiin kokemuksiin.

1. Utelias on hienotunteisimmillaan salakavalin ihmistyyppi, jonka kanssa voi joutua tekemisiin. Vähemmän hienotunteisempana hän on ainoastaan rasittava. Utelias tuntee liikuntarajoitteisuuteen liittyviä asioita hyvin vähän tai ei lainkaan ja on innokas täyttämään kaikki sivistyksensä aukot.  Kun hän on kysymyksensä kysynyt, hän häipyy. Se on visto tilanne etenkin silloin, jos toinen osapuoli on koko ajan kuullut, että kiinnostus on kummunnut aidosta välittämisestä.
 
2. Elämään pettynyt hakee tukea ja turvaa liikuntarajoitteisesta, jonka arvelee ymmärtävän tuntemuksiaan omien kokemuksiensa ansiosta. Useimmiten tämänkaltaiset ihmissuhteet päättyvät heti alkutekijöihinsä liikuntarajoitteisen osapuolen toimesta, koska tämä itse ei ole ollenkaan niin pettynyt ja alituisen valitusvirren sijaan hän kuuntelee mieluummin rokkia.  

3. Epätoivoinen on ihmistyyppinä sukua elämään pettyneelle. Epätoivoinen haluaa liikuntarajoitteisen kanssa parisuhteen sillä perusteella, että uskoo mahtuvansa tämän vammattomia ihmisiä matalampiin parisuhdevaatimuksiin. (Lue: vaatimukseen, että itsellä olisi edes joku). Yleensä tällaisella suhteella ei ole tulevaisuutta. Eihän siitä saisi edes hyvää hääpuhetta.

4. Fetisisti on innostunut liikuntarajoitteisuudesta seksuaalisesti. Jos etsii yhden yön suhteita tai muuta vastaavaa sutinaa, on fetisisti varma nakki. Heitä löytää vammaisaiheisilta nettifoorumeilta aina vähintään kaksin kappalein. Parisuhteeseen, tai ylipäätänsä ihmissuhteisiin, kannattaa kuitenkin valita joku aivan muu. (Kts. seuraava kohta!)

5. Luonteva suhtautuu liikuntarajoitteisiin kuin keihin tahansa muihinkin kanssaihmisiinsä. Hänellä ei ole entuudestaan olettamuksia liikuntarajoitteisten ihmisten persoonallisuudesta, arkirutiineista tai ulkomuodoista. Taustalla on usein aiempaa kokemusta liikuntarajoitteisten kanssa toimisesta, mutta joskus asenne voi olla tulosta myös muutoin kattavista ihmissuhdetaidoista. Tämä on se ihmistyyppi, josta liikuntarajoitteinen itse haluaa rakentaa tuttavapiirinsä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti