keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Ladylike

Tässä on apuväline, joka ansaitsee tulla huomatuksi - ja taatusti sen tekeekin. Tyylistään tinkimätön laulajatähti Lady Gaga rullaa pyörätuolilla, jossa 24 karaatin kultaus ja musta nahkaverhoilu. Lisäksi komeuteen kuuluu irrotettavana osana tyyliin sopiva päivänvarjo.


Lady Gaga on käyttänyt pyörätuolia lonkkaleikkauksen jälkeen. Leikkaukseen johti Gagan saama vaikea niveltulehdus, joka oli seurausta esiintymislavalla sattuneesta tapaturmasta.

 Alkuperäiset kuvat ja juttu löytyvät Iltalehdestä. Jutun otsikko "Ainoastaan Lady Gagan pyörätuoli voi näyttää tältä" voisi toimia myös osviittaisena piikkinä pyörätuolien suunnittelijoille. Allekirjoittanut sai uuden manuaalisen pyörätuolin noin kaksi vuotta sitten, ja murjaisi leikkimielisesti suunnittelupalaverissa, eikö tuolia voisi saada kultaisena tai glittersävyissä. Vastaus oli hymyttömämpi "Tehtaalta saa vain neljää perusväriä". Lady Gagan mittasuhteisiin tuskin on tarpeen kurkotella, mutta yksilöllinen suunnittelu myös tuolien ulkoasuissa olisi tervetullut lisä. Monelle käyttäjälleen pyörätuoli on elinikäinen kumppani.  Siksi sen on syytä tuntua omaan tyyliin sopivalta. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti