sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Kielletty rakkaus

Kun istutaan iltaa tyttöjen kanssa, jossain vaiheessa keskustelu kääntyy usein jonkun toteamukseen Mä en kyllä ikinä vois seurustella tyypin kanssa, joka on työtön/yli 20 vuotta vanhempi/köyhä/sairas/vammainen/lyhyt/vankilassa  tai muuta sellaista. Olen yleensä se, joka hapattaa tunnelmaa muistuttamalla, että asiat eivät ole mustavalkoisia. Vaikka omaa kumppania ei vartavasten kannatakaan lähteä etsimään valtion laitoksista tai leipäjonosta, rakkaudessa on aina kysymys ihmisistä. Pinnan alle mahtuu enemmän muuttujia, kun etukäteen osaa edes aavistaa.

Nelosen Kielletty rakkaus -dokumenttisarja tuo ruutuun kaksitoista suomalaisparia, joiden rakkaustarinassa kokonaisuus ratkaisee. Mukana ovat myös tämänkin blogin lukijoille tutut Sampo ja Saila Luumi, joiden vanhemmuus kyseenalaistettiin vammaisuuden vuoksi. Ensimmäisessä jaksossa nähdään henkilökohtaisena avustajana, laulajana, Michael Jackson-imitaattorina ja piirtäjänä toimiva Jarkkis ja hänen 22 vuotta nuorempi vaimonsa Miranna. Ulkopuolisia pari on kuohuttanut erityisesti siksi, että he rakastuivat Mirannan ollessa 15-vuotias.

Jarkkiksen ja Mirannan suhde on kohdannut vastustusta ison ikäeron ja alaikäisyyden vuoksi.

Sampon ja Sailan haaveet lapsen hankkimisesta eivät miellyttäneet kaikkia.


Nämä tarinat pitää kuulla, ennen kuin niitä lähdetään tuomitsemaan. Kuvat ovat Nelosen nettisivuilta. Kielletty rakkaus alkaa maanantaina 14.3.2016 klo 20.00.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti