maanantai 15. helmikuuta 2016

Blogi tänään 4 vuotta - muistatko nämä kuumat postaukset?

Jiihaa! Minun blogini on nyt nelivuotias! Juhlapäivän kunniaksi julkaisen listan kaikkien  mieleenpainunneista postauksista.

1. Ypeät ennakkoluulot osa 21.
Ylpeät ennakkoluulot - postaussarja poltti näppäimistöä ja nousi alusta alkaen myös lukijoiden vankkumattomaan suosioon. Liikuntarajoitteisiin kohdistuvia ennakkoluuloja atomeiksi räjäyttelevän sarjan 21. osassa pureuduttiin kysymykseen, ovatko liikuntarajoitteiset lainkaan sukupuolisia olentoja.

2. Saako nytkinnalle nauraa?
Putouksen kohua herättänyt sketsihuumori kirvoitti miettimään pakkoliikekomiikkaa ja hyvän ja huonon huumorin rajoja. Postaus on pysytellyt luetuimpien tekstien listalla halki koko bloggauselinkaaren.

3. Ihmisen rajat
Prostituutiolla itseään elättävän CP-vammaisen Heljän elämää kuvaava dokumentti ja Pekka Hyysalon haastattelu Jari Sarasvuon keskusteluohjelmassa synnyttivät kiivasta keskustelua. Omasta mielestäni tämä vammaisuutta ja vammaisten ihmisten mediakuvia käsittelevä teksti on yksi blogin parhaimpia postauksia.

4. Special Edition-ensiarviointi
Julkaisin esikoisteokseni Special Editionin maaliskuussa 2015. Ensimmäinen arvio kirjasta kirjoitettiin Facebookiin, jonka jälkeen se ilmestyi kirjoittajan luvalla myös blogissa. Ytimeen osuva ensiarvio oli hieno hetki käynnistyneellä kirjoittajan uralla.

5. Pätkät: Mitäs jos...
SIT UP! -blogi ei olisi SIT UP! -blogi ilman sarjakuvia! Tässä pätkässä tuumaillaan, millaista mahtaisi olla, jos erilaisuuden pelkoon suhtauduttaisiinkin hiljaisen ymmärryksen sijaan hoitoa vaativana vaivana. Hyvä kysymys.

Mitkä blogipostauksista ovat sinun suosikkejasi? Puuttuiko minun listaltani jokin mahtava postaus? Kerro kommenttikentässä 22.2.2016 mennessä, niin arvon kaikkien vastaajien kesken hulppean kirjapalkinnon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti