perjantai 15. kesäkuuta 2018

Tämän kesän juttuja taas

Kuten viime kesänä, teen tänäkin vuonna listauksen jutuista, jotka ovat parhautta juuri nyt.

1. KIRJOITTAMINEN

Tämä ei varmaan tullut kenellekään yllätyksenä? Löysin tilaisuuden työstää aivan uudenlaista tekstiä, ja tartuin siihen tottakai!  Ajoittainen blogihiljaisuus on seurausta innostuneisuuden tilasta, johon tämä projekti on upottanut minut. Kaunokirjailu parvekkeella läppärin kanssa on mitä mainioin tapa viettää kesäpäivää.

2. JÄÄTELÖ

Kiitos kaikki lähikauppani premiumjäätelötarjoukset ja hiostavat helteet, jätskiä on mennyt tänä vuonna jo litratolkulla. Suosikkilistan kärjessä on tällä hetkellä Ainon minttujäätelö.

3. JOHNNY DEPP

Johnny ansaitsee ihailun äyttelijänä, jolla on kaikki puitteet kauniskasvoisten sankarkultapoikien rooleihin, mutta joka kuitenkin mieluummin valinnut omaperäisten, outojen ja hitusen friikkien hahmojen esittämisen. Mutta osaa hän myös musisoida. Se tuli todistettua viime viikolla Kaisaniemen puistossa. Hollywood Vampiresin, Michael Monroen ja The Local Bandin näkeminen samana päivänä saattaa olla heittämällä paras keikkakokemus ikinä.

Videolla erään kanssarokkaajan taltiolti Johnnyn laulusuorituksesta:
4. GRILLAAMINEN

Alkukesästä rakastuin, nimittäin mausteiseen chorizoon. Oman suun makuista maustemakkaraa voi olla haastava löytää, mutta kun niin käy, revähtää auki kokonainen taivas. Vegessä ja lihassa löytyy myös. Makealle jäätelölle on hyvä olla suolainen pari, ja siksi grilli ja siinä tirisevät herkut ottavat myös paikan tässä listassa.

1 kommentti: