perjantai 28. elokuuta 2015

Oh Johnny!

Ennen Las Vegasiin lähtöäni fiilistelimme avustajien kanssa ajatuksella, että voisin törmätä matkallani julkisuuden henkilöihin. Piti pohtia mieluisin megatähti.  Minulla on historia taipumuksesta törmätä juuri niihin ihmisiin, jotka haluan kulloinkin tavata.  Tietäen, etteivät omat idolini sillä hetkellä hengailisi Vegasissa, päädyin lopputulokseen, että haluaisin tavata Johnny Deppin.

Depp tunnetaan rautaisista näyttelijäntaidoistaan ja ystävällisyydestään muita ihmisiä kohtaan. Lähempi taustatutkimus YouTube-haastatteluineen osoittaa, että kysymyksessä on myös poskettoman hauska veikko, jolla ei ole näyttelijäntyöhön minkäänlaista koulutusta. Sen lisäksi moni hänen roolitöistään käsittelee erilaisuutta, toiseutta ja jopa vammaisuutta.

Kuvat ovat Googlen kuvahausta.

Gilbert Grape


Nimiroolissa elokuvassa Gilbert Grape Depp huolehtii kehitysvammaisesta pikkuveljestään (Leonardo DiCaprio) ja vakavasti ylipainoisesta äidistään.

Don Juan DeMarco


Psykiatri Jack Mickler saa hoidettavakseen nuorukaisen, joka väittää olevansa itse Don Juan, maailman suurin rakastaja. Onko Johnny Deppin esittämä naamiosankari todella psykoottinen vai onko kysymys sittenkin jostain muusta?


Jali ja suklaatehdasMichael Jacksonia on sanottu eriskummallisen suklaatehtailijahahmo Willy Wonkan tosivastineeksi, eikä syyttä. Depp riemastuttaa Wonkana.


Saksikäsi Edward


Saksikäsi Edward-elokuvan halauskohtaus peittoaa romanttisuudessaan Titanicin lapselliset laivan kannella tasapainottelut mennen tullen. Tässä aikuisten sadussa Johnny Deppin esittämä, keksijäneron rakentama päähenkilö epäröi koskettaa rakastettuaan, koska pelkää satuttavansa tätä.


Entä törmäsinkö minä Johnny Deppin Las Vegasissa? Valitettavasti en henkilökohtaisesti, mutta ensimmäisen lomapäivän agendaan kuuluneella vahakabinettikierroksella häntä esittävä nukke oli ensimmäisenä. Ehkä siinäkin oli taikansa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti