tiistai 30. elokuuta 2016

Voiko nainen olla lääppijä?

Suukko poskelle.
Suukko päähän.
Silityksiä, silityksiä, silityksiä.
Sä olet niin ihana.

Lääppijän uhriksi joutuminen on luultavasti vähän erilaista niillä naisilla, jotka eivät koko ajan istu takapuolensa päällä. Tai niillä, joiden sääriä tai rintoja ulottuu lääppimään ilman vaivalloista kyyristelyä. Ylläkuvattua settiä voin kuvitella kaikkien lääppijöiden tekevän. Pyörätuolin käyttäjänä joudun kestämään sitä erittäin usein, kun lähden esimerkiksi yökerhoon.

Minun tapauksessani itseäni lähestyvä henkilö ei vain yleensä ole keski-ikäinen valkoihoinen mies, vaan keski-ikäistyvä valkoihoinen humaltunut nainen.

Tuntemattoman naishenkilön taholta koettu koskettelu ei ole seksuaalissävytteistä, mutta se on totta vie omituista. Kuinka moni nainen suukottelisi ja halailisi samaa ikäluokkaa olevaa kanssasisartaan vain siksi, koska on niin hienoa että tämäkin on paikalla? Kun toinen on niin reipas ja inspiroiva?

Sitähän minäkin. Alkoholi on huono selitys. Lääppijä on ehkä saanut etanolista puhtia, mutta sydämellään hänellä on jotain muuta.

Mä niin ymmärrän, millaista sulla on! Multa leikattiin puoli vuotta sitten polvi, enkä mä saa sitä vieläkään kunnolla koukkuun!

Vielä kun tietäisi, mistä se kumpuaa.

 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti