keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Kirjeeni Nelosen Hottiksille

Hei Hottikset!

Me olemme erilaisia. En edes kuvittele, että tahtoisitte minun olevan osa teidän maailmaanne, yhtään sen enempää kuin minä tahtoisin teidän olevan osa minun maailmaani. Me ajattelemme asioista niin kovin eri tavoin. Yksi asia meitä kuitenkin yhdistää, ja se on rakkauden kaipuu (ja se, ettei kumpikaan meistä halua oman kumppaninsa olevan apaattinen pubiruusu) Teidän etsintänne jatkuvat, minun ei.

On tärkeää, että jokainen löytää juuri sellaisen kumppanin kuin itselle sopii. Jokainen voi etsiä sitä niillä kriteereillä, niistä paikoista ja niillä välineillä kuin itse parhaaksi katsoo.Teidän ei siis tarvitse välittää ylipainoisten rotkojen - kuten eräs teistä asian sattuvasti ilmaisi - sapekkaista mielipiteistä. Ne eivät pysty pysäyttämään teitä!

Nykyään on ihan tavallista näyttää  ihmisyksilöiden parinmuodostusta kansallisen television välityksellä. Televisioruutuun halutaan nimenomaan ihmisiä, jotka ajattelevat ja toimivat toisin, niin että rahvaammat yleisönosat voivat jäädä päätään pudistellen miettimään, mitä nämä toisinajattelijat oikein keksivät seuraavaksi. Sille on oma nimikin, viihde. En silti usko, että itse pysyn avausjaksoa enempää mukana teidän kivikkoisella taipaleellanne rakkauden polkuja pitkin. Siitä huolimatta toivon vilpittömästi, että te kukin löydätte etsimänne. Haittepa sitten rinnallenne yhden yön huumaa, loppuelämän kumppania tai jotakin siltä väliltä, olkoon onni myötänne niin, ettei yksikään teistä sairastu, vammaudu tai ikäänny teidän täydellisyydellenne tuhoisasti, ja että vielä silloinkin, kun elämänne on jo kääntymässä ehtoopuoleen, teillä on vierellänne joku täydellinen.

Parhain terveisin,
Vappu-Tuuli Fagerson

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti