perjantai 19. kesäkuuta 2015

Ihmisenä suviyössä

Jos joku vielä kaipailee juhannusheilaa, taikoja ja taikomiskokemuksia voi hankkia tämän blogin edellisistä juhannuspäivityksistä. Jos taiat ovat jo menettäneet tenhonsa, eikä Tinderikään enää nappaa, voi miettiä koko parisuhteen muodostamisen järkevyyttä lukaisemalla seuraavan Helsingin Sanomien artikkelin: http://www.hs.fi/sunnuntai/a1434509613026?jako=d085eccac7d10dcd9121abc41dc029a5

Jos tästä kaikesta huolimatta unelmoit yhä parisuhteesta suviyössä, toimi näin:

Varaa matka. Varaa se jonnekin hyvin kauas, todellakin Pieksämäkeä kauemmas, mutta pidä mielessä omien silmiesi makumieltymykset. Jos lepuutat silmiäsi mieluiten eksoottisissa jorgioksissa, suosi Espanjaa tai Latinalaista Amerikkaa. Punapäitä löytyy Irlannista.

Kun tämän olet tehnyt, johan alkaa ympärilläsi pörrätä sinnikäs suomipoika, joka ei luovuta vielä ensi juhannuksenakaan. Ei haittaa edes liikuntarajoitteet eikä mitkään.

Kriiseile. Sinulla on toisaalta mahdollisuus suhteeseen ja toisaalta tulossa on unelmien matka. Onhan se nyt ahdistava ajatella, ettei matkasta voisikaan nauttia niin täysin rinnoin kuin alunperin ajatteli, jos kotopuolessa mouruaa joku! Keksi tekosyitä. Kerro ystävillesi ympäripyöreitä. Voit  tarvittaessa piilonäpäyttää niitä, joiden mielestä parisuhde määrittelee sosioekonomisen statuksen.

Tee matkasi sinkkuna. Nauti!

Voi olla, että onnistut löytämään elämäsi rakkauden matkaltasi. Jos et, kaikki tämä todistaa vain sen, ettei taakse jäänyt pohjolan poika alun alkaenkaan ollut se oikea, koska jorgiokset/conanit kiinnostivat enemmän. Jos se hölmö vielä vain odottaa sinua, uudelleenharkitse. Ja varaa uusi matka. Suomen kesästä on hyvä päästä jonnekin lämpimään.

Älä ajattele sitä, että päivät ovat lyhenemään päin. Hyvää yötöntä suviyötä!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti