maanantai 16. helmikuuta 2015

Kiitos kuluneesta kolmesta vuodesta!

Blogi saavutti kolmen vuoden iän. Noihin vuosiin on mahtunut monenlaista. Tilastot näyttivät varsinaisena synttäripäivänä 15.2.2015  282 postausta ja yli 40 000 sivun katselua. Aivan mieletöntä, että olette jaksaneet lukea tekstejäni kerta toisensa jälkeen. Kiitos, kiitos, kiitos!

Vuoden 2015 ajan tekstejäni ja sarjakuviani voi lukea IT-lehdestä. Lupaan jatkaa samalla omintakeisella linjallani. Jotain uuttakin tulee olemaan luvassa, ja meikätyttö ainakin tällä hetkellä toivoo, että yksi uutuuksista olisi päräyttävä matkapäiväkirja. Tavoitteenani on ollut viihdyttää ja ilahduttaa, mutta myös jakaa asiallista tietoa liikuntarajoitteisuuteen liittyen.

Ja hei, arvostan teitä lukijoita tosi paljon. Tahdon edelleen kuulla teistä. Kommentoikaa, mailatkaa ja Facebook-tykkäilkää! Kun tiedän, millaisia lukijoita minulla on ja miten he ovat postaukseni kokeneet, voin tehdä entistäkin parempia postauksia. Paria aktiivisinta teistä olen synttäreiden kunniaksi halunnut muistaa pikku yllätyksellä. Jos et vielä ole kuullut, ketkä olivat nuo onnekkaat, käy kurkistamassa blogin Facebook-sivujen puolelle!

Muistathan jakaa tätä blogia myös!

Paras on vielä edessä!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti