tiistai 30. joulukuuta 2014

30. joulukuuta

Sain pitkästä aikaa kohtauksen. Sen aikana esiintyi jälleen pörröpäinen mies, joka näyttää suloiselta pikku menninkäiseltä kun se nukkuu. Se on tyypillistä näille olisiko-sittenkin-kiva-jos-ei-olisi-sinkku-kohtauksilleni.

Olen selvinnyt tähän mennessä kohtauksitta käytännössä jo kuukausia. Joulunakaan ei tehnyt heikkoa. Ne satunnaiset kerrat, jolloin olen käynyt lukemassa deittiviestejä, eivät ole herättäneet minussa minkäänlaisia tuntemuksia, eivätkä tuottaneet muuta kuin muutamia peruskohteliaita vastauksia. Jotenkin tämä vuoden vaihtuminen on viritellyt ajatuksia. Viime vuonna oli ihan sama juttu. Mikäköhän siinäkin on?

Toisaalta tiedän kyllä, mikä on parasta lääkettä tähän vaivaan. Täytyy vain avata Tinder ja selailla muutama minuutti aurinkolasipäisten, juomia ja tupakoita pitelevien jannujen, junttien ja jonnejen tyrkkykuvia, niin eipä haikaile enää miestä mieli. Voi kuunnella myös niitä ihmisiä, joiden mielestä minulla on rakkausasioista naurettava, naiivi tai muuten tyhmä kuva. Niillä itsellään ei mene kovin hyvin, jos aikaa ja energiaa riittää mielipiteiden laukomiseen.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti