perjantai 28. marraskuuta 2014

28. marraskuuta

Niinkuin moni varmaan muistaa, olen aiemmin kertonut Special Edition - kirjani saavan jatkoa. Tänään tuntuu siltä, että on aika tehdä muutama juonipaljastus.

Jatko-osa kantaa nimeä Special Occasion. Tapahtumat nimittäin käynnistyvät, kun Vapun postiluukusta tipahtaa kutsu Samin ja Juuson parisuhteen rekisteröimisbileisiin. Luonnollisesti jotain muutakin villiä tapahtuu samoihin aikoihin. Kun Armin ja Hermannin suhde näyttää yllättäen sekin ottavan edistysaskelteita, vaihtuu työttömänä kotona aikaansa tappavan Vapun ilo huoleen. Miten hänen käy, jos parhaat ystävät vakiintuvat? Onneksi hänellä on tuoreessa muistissa bucket list, jonka mukaan pitää tarttua hetkeen. Mitä tapahtuukaan, kun lähtee etsimään avoimin mielin rakkautta? Vai onko elämä sittenkään muuttunut ruusuisemmaksi niillä, joilla onni tuntuu kukoistavan?

Haluan lähettää kiitokset omalle Samilleni, joka on kestänyt väsymättä kysymyksiäni homoudesta. Minulle itselleni on ollut voimauttavaa havaita, miten samanlaisia ennakkoluulot ovat, oli kyse sitten homoudesta tai liikuntarajoitteisuudesta. Toivottavasti minäkin olen voinut olla jollain tavoin voimauttamassa sinua. Kiitos ystävyydestäsi. Tänään on juhlapäivä.

Olen onnellinen.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti