perjantai 21. marraskuuta 2014

21. marraskuuta

Tänään olen todennut taas muutaman asian. Ehdin viimein katsoa Yle Arenasta lauantaina missaamani SuomiLOVE-jakson ja menetin sydämeni Samuli Edelmania fanittavalle Rasulille, joka omisti Samulin kappaleen äidilleen. Samalla oli myös pakko todeta, että Samuli on aika äijä. Vain pari päivää sitten näin ensi kertaa elokuvan Rock'n roll never dies. Samuli taitaa roolin kehitysvammaisesta kitarasankarista tappajan näköiseen häjyyn, ja laulaa kuin rauhoittavan samettisella äänellä varustettu enkeli ainakin.

Tämäkään ei vielä riittänyt, vaan ohjelmassa oli myös toinen herkkä hetki, kun Katri yllätti ms-tautia sairastavan sulhasensa (nykyisen aviomiehensä). Ennakkomainonnassakin esiintyneessä klipissä Jarkko Martikainen esitti pariskunnalle kappaleen Valssi tanssitaidottomille. Minulle kappale oli entuudestaan vieras, mutta totesin heti, ettei ihmisten normiorjuudesta ja päsmäröintitaipumuksista ole koskaan yhtä hyvää biisiä tehty.


Musiikki on tärkeä juttu. Vähän siihen liittyen löysin jokin aika sitten verkosta myös liikuntarajoitteisen nuoren naisen fanitusaiheisen blogin. Se löytyy osoitteesta fanitytonunelmia.blogspot.com
Nyt olen laittanut tuonne sivun oikeaan laitaan myös muita seuraamiani blogeja. Käykää tutustumassa!
Tämä viikko ei ollut sieltä parhaimmasta päästä, ainakaan mitä sen arkiosuuteen tulee, ja siksi lähetän hellimmät halaukset ja suukot omille idoleilleni. Ilman teitä ei jaksaisi!

2 kommenttia :

  1. Moi, kiva kun mainitsit mun blogin.(-: Laitan sunkin seurantaan: vammaisnäkökulma on aina mielenkiintoinen vaikka oms blogini pyrkiikin tietoisesti häivyttämään sitä. Kivaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, tervetuloa lukijaksi :) Liikuntarajoitteen ansiosta löysin blogistasi vahvemman samaistumisen kuin muusta vastaavasta faniblogista. Oman blogini tavoitteena on rikkoa vammaisuuteen liittyviä tabuja huumorin keinoin, ja samalla osoittaa, että liikuntarajoitteisen elämä ei ole pelkkää rajoitetta.

    VastaaPoista