tiistai 18. marraskuuta 2014

18. marraskuuta

Tullessani invataksilla kotiin fyssarilta koin eräässä mutkassa oudon tuntemuksen. Tuntui kuin koko tuoli olisi  minun tavallisen massanliikkeenjatkamislakiliikahtamisen sijasta keinahtanut hieman sivusuunnassa. Peruutin autosta ulos normaalisti ja ajattelin, että kurvi oli kai vain ollut tavallista suorempi, tai sitten olin vain kuvitellut omiani. Hissille kääntyessäni pyörät päästivät oudon ulvaisun. Ne eivät yleensä ulvoskele sillä tavoin. Huomasimme, että toinen renkaistani oli mennyt kokonaan löysäksi. Koska tarkistimme ilmaventtiilin ja totesimme sen olevan tukevasti paikoillaan, jokin mitä ilmeisimmin pukaisi renkaani tyhjäksi.

Nyt epävakaa keno asento tuntuu istuessa selvästi. Tunne on erittäin epämukava, vaikka varsinaista kaatumisvaaraa ei todellisuudessa olekaan. Heti aamusta on otettava puhelinsoitto huoltoon ja toivottava, että pärjään tämän illan yhdellä renkaalla. Tuolin liikuttaminenkin on tehtävä työntelemällä.

PS. Viihdeosiossa on uusi postaus loistavasta kirjasta http://sit-up.blogspot.fi/2014/11/mustat-lasit-vammaisuus-valkokankaalla.html

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti