lauantai 28. heinäkuuta 2012

WheelClub osa 5


 4-Wheel-keskustelufoorumi  Lähetetty: 17 Kes 04:22 pm  Viestin aihe:  Laivalle…taas!!
Kirjoittanut:  Sammyboy4U
Koska viimekertainen Ruotsin reissu oli niin huikea menestys, tehdäänhän me se uudestaan?? Kesällä laivat ovat täynnä kesäkissoja! :)

4-Wheel-keskustelufoorumi  Lähetetty: 17 Kes 04:22 pm  Viestin aihe:  Re:Laivalle…taas!!
Kirjoittanut:  Sarvipää
Takuulla ei kiinnosta enää mitkään s#%t¤n*n laivareissut!

4-Wheel-keskustelufoorumi  Lähetetty: 17 Kes 04:22 pm  Viestin aihe:  Re:Laivalle…taas!!
Kirjoittanut:  Omppu
Minullakin oli kyllä mukavaa silloin, mutta tämä kesä taitaa mennä aika pitkälti täällä Himangalla. Menimme poikaystäväni kanssa kihloihin toukokuun alussa, ja yritämme järjestellä yhteistä elämää. Jahka saan opiskeluni päätökseen, suuntaankin muuttokuormat tänne.. Rakkaus rulettaa!

4-Wheel-keskustelufoorumi  Lähetetty: 17 Kes 04:22 pm  Viestin aihe: Re:Laivalle…taas!!
Kirjoittanut:  Vesku
Minulla ei edelleenkään ole tyttöystävää tai kihlattua, mutta taidan silti jättää laivailut tällä erää väliin. Olen kaikin puolin enemmänkin piknik-ihminen, enkä nyt tarkoita piknik-risteilyjä.

Veli-Matti Kares heilautti päätään taaksepäin ja nauraa mölähti äänekkäästi.  4-Wheel-foorumilla mikään ei ollut muuttunut, keskustelut ja käyttäjät olivat ennallaan. Vesku oli hyvillään, että hänen ystävillään oli kaikki hyvin. Ystävikseen hän oli alkanut heitä kutsua laivaristeilyn jälkeen. Ystäviä sai, kun huomasi kirjaimellisesti, miten samassa veneessä kaikki kelluivat, ja pitivät toisistaan huolta. Itse Vesku tyytyi vähään, siihen mitä hänellä oli. Virnistellen hän siirtyi keskustelualueelta toiselle sivustolle. Pienten, asukkaiden runsaslukuisiin valituksiin perustuvien henkilökuntasaneerausten jälkeen saattoi taas huoletta antaa periksi omille pikku paheilleen. Hoitajien iltakierroksen aikaan asunnon ovelle koputettiin, ja kun Vesku antoi luvan, sisään asteli nuori, aurinkoisesti hymyilevä tyttö.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti